Set bersalin amway Hi mommies. Nak tanya, complete set bersalin amway tu okay ke?

6 Balas

kalau puan penah follow eja confinement helper ramai kata bagus product tu..sy takpenah try..sbb sy lepas bersalin br tw ttg tu...sbb dia ada air tuk minum buang angin..sabun buang angin dan sbgainya.. complete set tak pyh cri smua dlm satu kotak..jika puan beli dgn eja confinement helper ni blh join kelas bersalin tenang nya sekali dgn dia ajar cara bengkung lepas bersalin dgn betul serta mcmne nk makan product dgn betul... di sini sy sharekan dia nye akaun ig..nnti puan try la follow..byk ilmu dia share ttg bersalin tenang dan sebagainya..

sy da beli post natal care Amway tp x start minum lagi.. sbb anak kuning.. die ade tea ☕ herbal.. genap sebulan check kk baby bru start makan ubat ubatan.. setle kan anak dulu. bru mak

x pernah try.. tp sy beli set bersalin ummialya kat shopee.. hrp2 ok semua..

Saya pun confuse nak beli set bersalin amway ke tak. first mom jugak hihihi

sya guna set bersalin NR. nona roguy sis.

Better nona roguy