Nak tanya saya hamil 26 minggu leher saya gatal2 ruam merah bila berpeluh .. apakah normal ke ?

7 Balas

sory mencela.. normal ke rasa kadang2 mcm nak teberak tapi tak berak.. sakit kejap mcm tu 24 weeks

normal . saya masa pregnant anak keduaa tempat yang berlipat semuaa jadi gatal gatal 🥲

kalau berpeluh kena duk kat kipas.. try sapu bedak gatal brand aiken..

Normal. Perubahan hormon. Nanti inform nurse/doktor ya

11mo ago

Bergantung pada hormon masing masing awak. Ada yang sekejap. Ada yang lepas bersalin baru okay. Takpe, checkup nanti inform nurse/doktor ya. 😊

Sama,sy beli sabun kt farmasi..dah ok.

Jumpa dr

ubah hormon

11mo ago

boleh refer doc. . boleh ulang mandi kalau panas .