siapa ada pengalaman transfer dari Hospital Tunku Azizah ke hospital pusrawi

Sepatutnya saya Caesar 16hb , tapi Dokter HTA call saya kena transfer ke hospital pusrawi 18hb plak

2 Balas

sy bersaln normal di pusrawi . service semua best doc semua ok. inshallah tuu doa yg baik2 moga dipermudahkan tau

6mo ago

Wah murah. Itulah sekarang harga dah lain. Saya normal (vacuum) 10k++

Maaf tanya kenapa kena transfer ke swasta?

6mo ago

I see. Saya takde pengalaman kena transfer hospital. Tapi first pregnancy saya kat Pusrawi (2022). Saya bersalin normal, stayed 3D2N. Dalam wad bersalin tu semua perempuan (doktor, nurse, cleaner, penghantar makanan). Kalau ada lelaki pun, suami dengan paediatrician anak yang datang visit. Overall it was such a wonderful experience!