transfer hospital

ada tak pengalaman hospital call transfer ke hospital swasta ? macam saya hospital tunku azizah call untuk transfer ke kpj sentosa/hospital damai all cost akan ditanggung . kalau transfer ke swasta husband boleh teman ke dalam wad or bilik ot ?

1 Balas

Maaf tanya kenapa kena transfer? Awak request ke? Hospital swasta husband boleh teman dalam labour room, teman dalam wad jika ambil 1 bed room. OT subjective towards your complications or policy.