Hospital Tunku Azizah

Siapa pernah beranak di hta? Boleh list kan barang apa yang perlu bawa and tak perlu bawa?? #firstbaby

2 Balas

Sy baru bersalin 14/1 di HTA, 16/1 discharge. baju baby, bedung, topi mitten booties bwk untuk balik jee. Sbb Pkai baju/bedung hosp. Tuala, Stokin, selipar anti licin, bra maternity, Baju, kain batik untuk balik. Pampers baby n pampers maternity kne bwk lebih laa, kot awk kne stay lama 2 3 hari, kdg x jangka tiba2 anak kuning, kne stay lgy Barang toiletries awk, baby punya x payah. Nk bwk mknan sendiri terpulang, kot lapar, air panas ade dpn tempat nurse2 tu, bley amek situ

1y ago

terima kasih sis. sangat detail ♥️♥️

sampai sana terus pergi ke wad ibu mengandung atau emergency ya ?

1y ago

pergi emergency terus 😊