kecik dari tarikh anggaran

sepatutnya harini 7 minggu 6 hari. tapi bila dr scan 6 mggu. tapi nampak macam ada 2 ? ada tak yg pernah macam ni 😥

kecik dari tarikh anggaran
9 Balas

Normal lah tu….saya pun scan 6 minggu nampak yolk sac tu jgk…..8 minggu nmpk janin n dgr jantung….waktu 10 minggu baby baru nak membentuk…..12 minggu baby dah gerak2….16 minggu dah nampak jantina……rezeki baby tunjuk awal…hehe…skrng dah 20 minggu…tunggu appoiment seterusnya….. jgn risau..ok je tu….hehe