Scanning Baby

Assalamualaikum semua selamat sejahtera , saya nak tanya boleh ke kita buat scanning every month untuk tahu keadaan baby ? ataupun ada cara lain , sebab saya anak 1st so tak berapa tahu sangat nak detect baby aktif atau tak .

2 Balas

Puan dah berapa bulan? Nnt kandungan masuk 7 bulan, nurse akan mintak kira gerak baby... nnt kena tanda kat buku pink... nk scan blh je.. xde masalah....

sy scan stiap 2mggu sis hehe sbb pnh keguguran 2x sebelum ni.. so yg kali ni jd terlampau risau, skrg dh 16weeks alhamdulillah baby sihat je