Jenis darah

Hi saya nak tahu dalam buku pink ada sertakan jenis darah kita ke? sebab saya tak jumpa jenis darah saya di muka surat yang mana. and hari buka buku saya tak sempat nak tanya jenis darah saya. siapa siapa tahu?

4 Balas

kalau sy masa anak first dy ad kepilkan kertas, pada buku pink pling last mka surat

2y ago

oh ye ke. saya ada juga kertas kat belakang sekali tapi takda tulis jenis darah. haha pening cari kat mana jenis darah. kat kertas diagnos ambil darah tu pun tak tahu yang mana satu tunjuk jenis darah😅

tak silap kt area depan sikit kot ada , sbb awal dlu mmg diorg ada amik .

2y ago

ye ke. saya duk cari tak jumpa jumpa. pelik betul. tulis apa ehh. saya sbb anak pertama tak familiar lagi dgn buku pink ni huhu

nak tengok jenis darah, boleh tengok dlm apps mysejahtera

2y ago

oh ye ke! saya dah check tapi dekat saya takda record jenis darah pun. huhu sedih

Page 1 kat kulit buku, bawah sekali blah kiri.

2y ago

ohh thank u! jumpa dah tapi takda result. saya rasa dorang tak tulis result lagi. waktu baru buka buku haritu dorang just tulis tarikh je kat situ. takde tulis result pun.