Risau, confius

Hi semua,sy risau dan konfius, sy mengalami spotting coklat 2-3 hari, smggu selepas tu, sy terdetik utk check upt..gmbar pertama tu first result..sy keep repeat test upt..makin lama line makin terang..anggaran masa week 4-5,sy dh ke klinik utk sahkan kehamilan..tp doktor xnampak kantung and dinding rahim menebal, last check upt 2 hari lepas(gmbr last) pun still terang, harini repeat scan sebab bleeding, anggaran week 8 pun still xnampak kantung..🥲doktor cuma cakap dinding rahim tebal..and decide ambik darah utk test Beta HCg..doktor bgtaw kmgkinan bleeding ni adalah period atau chemical pregnancy..sy rasa kecewa..Ada tak yg pernah mengalami?Sekarang sy tengah bleeding..🥲

Risau, confius
15 Balas

sy penah alami mcm awk, tnde khamilan smua ade, sakit breast brpnjgn, test samar, scan pun rahim menebal je , yg pelik awl bln dh dkt sblom tarikh bleeding tu menebal je dinding rahim, buat upt kt klinik pun samar lg tpi kntung tkde, dktor ckp chemical pregnancy ..

1y ago

ia brmksud kndungn tk jdi, sperma dh bertemu telur tpi tk brjaya menmbusi dinding tlur sepenuhnye, tu yg jdi haid, dktor kate kt sy la, sy pun bce mcmtu jugk