Bersin kuat boleh gugur ke

Hi semua..saya selesema selama 4 hari.. Tapi harini bersin kuat2 sampai sakit bahagian bawah perut kanan...lepastu bila nak jalan rasa sakit...setakat ni takde bleeding..tp sakit..bahaya tak bersin kuat2 early pregnancy..boleh gugur ke?takot la?

5 Balas

xbhyakn janin pon sis..bersin nie biasa lah klu xpreggy pon akan kte rse kat bwah perut tu sb ade tekanan otot kt perut tu..Klu ade janin tu lg menekn perut tu bt kte rse sakit bia bersin..Tpi xbahykan Kndungn..tpi seeloknya sis rawat bersin sb slsma lma2 pon xelok..Refer doc lpas kte dmam @ slsma @ btuk lbh dri 5hri..Sb kecian kt bby..

5y ago

Okay saya cuba. Terima kasih byk2 ye ❤💖💖💖