tak ada simptom2...

Hi semua.. Saya nak tnya..saya preggy 6weeks tp dr awal smpai skg nie xpnah rasa mabuk mual ke..sakit kpala ke..mngidam ke..sakit breast ke..cume berat badan je yg naik..memang normal ke macam tu ye?kadang2 ckp dlm ati,aku nie preggy ke x ??sbb xde mcm kwn2 yg lain rase...ade x mommies kt luar sne mcm saya???

1 Balas

ada ibu langsung tade alahan sampai bersalin ada ibu masuk 2nd trimester baru nak jadi ada ibu last trimester baru nak layan alah tu ada ibu awal awal merasa alahan, 2nd and akhir tade ada ibu awal ada alahan, last nanti ada alahan balik masing masing rezeki sis

5y ago

Ohh cmtu ke sis?haa tula..sye pelik sbb xde rase alahan...hehehe mgkin lpas nie kot ye..nway tq sis..😊