Suka sgt gn budak²

hello semua,,saja lah nak kongsi story ,sb boring😂sy ni suka sgt dgn budk2,especially bby..stiap hari sy stiap masa mata sy mmg tk lpas dr tatap wajah anak2 sy..sy gmbira sgt2 bila ada dsmping anak2 sy🤭kdg da mlm anak2 da tdo pun sy still intai2 anak2..sb sy ttc lama sgt 8 thun ,jd bila Allah kurniakn anak2 sy,sy trlalu hrgai..seronok yg tak boleh nk dgambarkn..kdg tringin nk tmbh bby lg tp ehh lupa bru je czer 6 bln lpas🤣🤣🤣🤣so kena lah hold dlu ye ,mcm2 prangai sy ni🤭

8 Balas

bestnyaa saya baru tengah pregnant anak pertama, ttc 3 tahun baru Allah rezekikan tiba2 tanpa rancang apa2, ya Allah, sekarang pun dah rasa macam tak sabar, rasa semangat nak ada anak, nak bermain dgn anak, nak didik anak, nak berbual dgn anak, walaupun saya tak pernah jaga baby, tapi moga saya juga dapat jaga anak saya sebaik2 mungkin. Nak sangat jadi the best mom to anak2 hehe😍🌹☺

12mo ago

Insya Allah sis,huhu...jaga ank mmg ltih,tp sronok..lg2 klau dpt jaga sndri dan sntiasa npk dpn mata...