Suka sgt gn budak²

hello semua,,saja lah nak kongsi story ,sb boring😂sy ni suka sgt dgn budk2,especially bby..stiap hari sy stiap masa mata sy mmg tk lpas dr tatap wajah anak2 sy..sy gmbira sgt2 bila ada dsmping anak2 sy🤭kdg da mlm anak2 da tdo pun sy still intai2 anak2..sb sy ttc lama sgt 8 thun ,jd bila Allah kurniakn anak2 sy,sy trlalu hrgai..seronok yg tak boleh nk dgambarkn..kdg tringin nk tmbh bby lg tp ehh lupa bru je czer 6 bln lpas🤣🤣🤣🤣so kena lah hold dlu ye ,mcm2 prangai sy ni🤭

8 Balas

Sy pulak kureng sikit dgn bdk2, tp dgn anak sendiri obses betul. Kdg suruh suami pegang sbb sy geram nak gomol2 walaupun setiap hari tengok + housewife pulak tu 😂 sama la terfikir nak baby lagi. Tapi czer & teringat struggle pregnant + jg newborn tu cam takpe lah nanti je la haha

12mo ago

🤣🤣takpe2 hold,ada masa lg ni...hahaha