mitos dulu dulu

Hello semuanya! Saya tahu ini tak masuk akal tapi ini saja saya nak funfun tau! Jgn cakap saya percaya mitos² ni. Ada ke mommy dalam ni, baby baru beberapa bulan tapi baby dah pandai hisap jari kaki. And then preggy anak kedua? 😂 Pernah dengar tak orang tua² dulu cakap gini? Ada ke mommies yg takpercaya, tapi memang betul preggy ? 😂

16 Balas

mmg org2 tua ckp mcm tu. faktanya bby sejak dr alam rahim dh isap jari kaki 🫢

mitos..dia hisap jari kaki sbb gatal gusi n tgh kenal anggota badan..

mengarut. ade fakta npe baby isap jari kaki. bole google

Preggy sebab kita buat la sis. 🤣

betul lah tu

mitos