U.P.T..nak baby sgt2

hi semua..nk tnye..sye pnye cycle sebelum kawin 32days..lepas kawin jdi 45days...skrg dah 6hari lewat period..rse mencucuk di bahgian ari2..duk vacumm mop rumah..lgi lah mencucuk..tpi takde bleeding.. suami tetibe ckp "mimpi main ngan baby boy..tomey sgt" pendapat kalian bila sye boleh buat upt ..and betul2 nmpak double line..sebelum ni ingat kabur...rupanya -ve.. huhu

1 Balas

Baru lagi sis.. Boleh cek selepas 2 3mnggu lewat period.. Sy pn mcmtu.. Cek lepas smnggu lebih bru kluar kabur sgt2.. Hmpir xnmpak....