Baby kerap mengeras

Hi, saya da 2 hari nie kerap sangat2 dia mengeras. Jarak tak sampai 10 minit da mengeras balik. Pastu sakit kat bawah pusat area ari2 tu. Sakit pinggang ade tapi tak kerap. Perlu ke pergi hospital ea ? Tanda2 lain takde. Risau pulakkk. #firstmom #firstbaby

2 Balas

lain org lain tanda nya. kena p check baru tau dah ada bukaan ke belom awak. xperlu tunggu tanda lain. kalau risau pergi hospital kena balik, pergi klinik utk check doctor akan tlg check kn. sebab dh kerap sgt sakit. 5-10minit tu dh kerap

samalah tapi takut nanti kena suruh balik je , dahlah kat kg saya ni musim hujan .. takda kereta ada pun motor je huhuu , ghisau kalau tengah2 malam ke kan ..