Orange vs preggy Mum

Hi semua..nak tanya sikit,xpe kan kalau Kita makan buah Oren banyak time preggy ni? Tak tahu kenapa preggy Kali ni sy suka sangat makan buah Oren.

12 Balas

jangan rsau sis.. sya semua buah sya makan.. so far setakat ni x masalah.. bila cek up nurse n Dr siap tny lagi.. consume vitamin apa.. haha.. sy ckp kt nurse n Dr x consume apa2 . makan Postnatal tablet yg Dr bagi ja.. dengan makan banyak buah.. 😂 lagi musim buah ni..