Aktiviti Keluarga Anda

Hi semua! Mana antara berikut menunjukkan keluarga anda? Adakah anda keluarga yang suka luang masa di luar atau luang masa kualiti di rumah? Kongsikan dengan kami di ruangan komen, ya!

Aktiviti Keluarga Anda
53 Balas

Manfaatkan kualiti masa bersama di rumah. Jln2 mkn angin time cuti panjang baru bawa anak holiday luar negeri😊. Sweet

Masa berkualiti dirumah Kalau ada rezeki lebih baru makan angin diluar kalau keadaan mengizinkan 😊

Makan angin nti kembung perut. 😑 Masa berkualiti di rumah plg best.

Kebanyakan masa berkualiti di rumah. Kadang² je pergi makan angin.

Biasa berkualiti dirumah kadang² je makan angin kat luar

kalau keadaan mengizinkan sya suka makan angin di luar

Masa kualiti di rumah.. Klau ade lebih baru cuti2

Di luar sebulan sekali, dirumah seminggu sekali

Dulu makan angin diluar skrg suka dirumah

Masa berkualiti mnfat bersma dirumah