Hari Lain, Baju Sama

Hi semua! Hari pakai baju apa? Baju semalam ke tu hehehe ? Sejak PKP ni, hari berganti hari tapi baju tetap pakai yang sama. Betul tak? Siapa yang lalui benda ni kita geng??? Jom kongsikan jawapan anda di ruangan komen, OK!

Hari Lain, Baju Sama
44 Balas

Nope. Sy berganti baju siang dan malam. Bf anak, susu tepercik kena baju. Nti masam. Bila masam tebiar lama, bakteria mudah biak.

Ya.. Sbb baju ddk rumah x byk.. Sbb sy jns x suka ddk rmh, skali kene pkp ddk rmh lak.. Pakai baju sme. Boring

Musim pkpb ni selalu tukar baju sbb takut terdedah dgn virus 🦠 pergi beli brg dapur balik terus mandi😅

ya, sebab duduk dlm rumah je kot...tpi kalau byk buat kje rumah baru tukar baju lain sbb dh berpeluh...

Jgn la jd pengotor.. Tukarla baju.. Klu xda baju pastikan cuci baju and pakai baju bersih

tak. sebab mandi jeee 4-5x sehari. mudah berpeluh sejak pregnant ni.

Kdg2..da basuh pakai balik baju tu sebab selesa gan bju tu jee😅

Tidak. Siang malam tukar baju, panas 😅

Tidak.. sbb bpluh ni cuaca pns😅

Semestinya tidak..hihi