Cendol Ke Ais Kacang?

Hi semua! Anda suka yang mana satu? Cendol ke Ais kacang ? Ke suka dua-dua? Siapa suka Ais Kacang kita geng ?? Jom kongsi jawapan anda di ruangan komen!

Cendol Ke Ais Kacang?
899 Balas

ABC...x tau knp x blh telan Cendol huhuhu...kalau order mesti org gelakkan...nak Cendol satu tapi x nak hijau2 tu hahahah

Kat mana nak dapat abc kat area setapak wangsa maju ni yg sedap.. Aduhhhh aritu order 1cup rm12. Mengecewakan..

tk suka hijau² cendol tu sb nmpk mcm hingus 😅 mindset tu ya ampun tkleh tukar. so prefer ais kacang .

Ais kacang, cuma ada satu prangai pelik yg hnya nk letak susu & jagung je 😂🤣 spe gang kita?

Ais kacang!!! So lucky masa menunggu hari bersalin sempat merasa buah mangga masak.... Dan ABC

Duaa2 .. 🤤🤤🤤🤤 .. tmbah2 plak cendol pulut durian .. Ya Allahhh .. 😂😂😂

Dua dua.. dulu waktu hamil suka sgt mkn setiap hri nk mkn..smpi suami bising lh..😂

Dua dua saya suka..sedap lagi tambah durian kt cendol..adoii terliur la pulak😋

Ais kacang . Husben suka cendol . Nmpk berlainan dlm segi smua benda . Hihi

Ais kacang..sebb dlam ais kacang ada macam2 bahan termasuk cendol..😆