Cendol Ke Ais Kacang?

Hi semua! Anda suka yang mana satu? Cendol ke Ais kacang ? Ke suka dua-dua? Siapa suka Ais Kacang kita geng ?? Jom kongsi jawapan anda di ruangan komen!

Cendol Ke Ais Kacang?
899 Balas

kalau nk dua dua,tk blh ke..kalau tk blh itu yg mana mana shja lh...

before preg ais kacang, sejak preg ni ske sgt cendol, xtau knp.. 😋

Dua² xsuka.. Ais kacang tu kalau xde semua kacang² tu sedap la 😋

Cendol.. So yummy.. Ais kacang best gak.. Minum tengah cuaca panas..

ais kacang...cendol santan ms mngandung ni mkn bersantan muntah2

Dua2 suka.. tapi sampai sekarang tak dapat nak makan lagi.. 😂

Cendol .. kurang suka ais kacang sbb bayak bahan2 d dlm nyaaa

dua2.tp tuk preggy kali ni kene lupakan dulu sbb ada gdm

Preggy nie dua² tak suke.. Pndg je. Npe ntah 😅

Ais kacangg!!!!! Of course 🤤🤤🤤