Nama Bayi Perempuan

Hi semua! Anda sedang mencari nama bayi perempuan Islam? Nak tahu apa makna di sebalik nama juga? Jangan risau, kami ada senarai hampir 200 nama yang boleh membantu anda. Untuk ketahui lebih lanjut, klik di sini: https://my.theasianparent.com/nama-bayi-perempuan-islam/web-view

9 Balas

Sy xtau lagi jantina bakal anak sy.. 17hb ni checkup baru nak tya.. Doa2kan sy dpt baby girl.. Chor teringin sgt anak perempuan

Nama ank saya yg bakal lahir nanti Nurul Auliya Arissa, sekarang on dh 38 minggu. Masih tak nak keluar lagi bby saya nie 🥰

Sgt membantu bg ibu2 yg sedang mencari nama utk gegirl😉

Nama anak sy SARAH SOFIYYAH ,lahir 3/3/2020😊

Naurah Sofiyya

♥️♥️♥️

👍👍❤.

Elly