Risau anak Autisme

Hello hi semua, Anak saya berusia 10 bulan, saya risau dengan perkembangan dia, susah sangat untuk tengok senyum atau ketawa walau diagah2, apatah lagi bak dengar dia babbling... Lebih merisau kan bila saya terbaca article yg saya screenshot ni...

Risau anak Autisme
3 Balas

Boleh terus jumpa pakar kanak-kanak untuk perkara ini. Bila detect awal, kita masih boleh kurangkan masalah dia.

Boleh b’tnykn pd yg lebih arif...in sya Allah xde ape2...😀😀😀

Anak sis dh okay ke? Blh share pkembangan