5bulan boleh apa ?

Anak saya 5bulan 28hari . Normal ke dia susah nak ketawa keluar suara . Dia biasa senyum jee . Meniarap dah boleh pusing² badan tapi belum merangkak bergerak kedepan dengan betul . Cuma risau dia susah nak gelak bersuara , senyum jee .

2 Balas

Sikit suara pun tak keluar ke sis time ketawa? Ada try agah dia all out tak? Anak saya since 4 bulan dah terpekik terlolong mcm bunyi burung kalau takde sape layan dia. Ketawa pun dah merekek2 kalau geletek. Dlm apps ni ada milestones baby yg kita boleh refer