Bayi 2 bulan

Salam , bayi saya 2 bulan 20 hari dah pandai senyum & ketawa sikit tp bukan dgn sy atau bapak dia .. bila dia pandang tempat lain dia akan senyum ketawa .. dgn kami byk muka happy je .. sy baca ada yg baby 2 bulan dah pandai membebel tp anak sy masih keluarkan beberapa bunyi je .. normal je .. anak first so agak tertanya & risau .. pandangan please ..

1 Balas

rasa normal tu. baru 2 bulan lebih. bagi dia masa utk adapt dgn sekeliling 🥰