Bintik merah

Hi semua...anak saya baru nk masuk 6 bulan, nyusu badan + fm..lg beberapa hari nk start makan..dekat tangan dengan kaki bnyak naik bintik merah..dh refer doc..tp doc syak nyamuk gigit..tp saya tak rasa nyamuk sebab tidur dalam kelambu + pkai baju and seluar pnjng..risau nk start mkan nanti susah nk detect anak allergic apa..buntu tak tahu kenapa dengan anak saya..

1 Balas

sis kibas x katil sblom tdo kan anak? pasal makann tu, sis boleh apply 4days rule.

3y ago

saya dah refer kepada doc pakar kulit kanak²...anak saya kene sopak garam...