bintik merah

nak tanya, ni bintik merah apa yaa?, first time tgok badan anak naik bintik mcm ni. nak kata nyamuk bukan, sbb dia duk gatal. ni tgok tapak kaki naik juga.

bintik merah
2 Balas

Mcm kne gigit serangga. Semut ka. Ank prnah kne gini.

2mo ago

awal ingat mcm ni, sbb selalu dia kena gigit naik mcm ni juga, tapi mmg takda serangga . bole jadi mcm sis tuh kata pijat tilam . anak pula jenis mmg tak bbju kalau kt rumah.

pepijat katil kot

2mo ago

cadar da basuh da. vacuum ja belum, ni terus order spray tilam . maybe betul kot punca ni.