Bintik merah

Ni bintik merah kena gigit nyamuk ke? Tapi kat rmh sy tak ada nyamuk, cadar bby pun sllu tukar. Semut pun jarang #bantujawab #firstmom #SeriusTanya

Bintik merah
1 Balas

Macam anak sy jugak, tapi yg ni ruam susu. Macam2 lotion sy beli, sy beli sebamed terus pecah putih dia tu and hilang dah parut nya skrg. tapi tgok anak sis punya macam bukan ruam susu, dia ada garu garu tak muka dia?

2mo ago

Refer doc sis, mungkin alergic susu or eczema tu. kesian dia, semoga dipermudahkan.