Anda bercakap dalam bahasa apa di rumah?

Hi Semua, Admin nak tahu lah, anda dekat rumah cakap dalam bahasa apa yang dekat anak-anak anda? Jom kongsikan bersama TAP users yang lain jom. Jangan lupa konsikan jawapan anda di ruang komen!

Anda bercakap dalam bahasa apa di rumah?
34 Balas

tgk keadaan.. mood baik ckp Malay and English..kalau mood x baik kdg ckp rusia, kdg tu turki pun ada min terbelit la jgk lidah ni 🤣

mcm2 bahasa🤭,malay,english,minglish,arabic,kelantanes,kedahan,bruneian,n9,melaka,hindi belacan la mudah🤣🤣🤣🤣🤣

Bahasa melayu..kadang bahasa inggeris..tapi bila suami cakap dengan anak bahasa tamil

klate , melaka , korea , inglish , siam , hmmm anak alhamdulillah paham

kalau tengah marah. bahasa alien yg keluar 😆

ganu n kl😆😆😆😆

cakap melayu, sabah

malay dan arab

ganu n kedoh

English