sakit gigi

Hi semua,ada tak yang mengalami sakit gigi? Sakit yg semakin meningkat tetapi takut nak pergi klinik gigi. Ada apa2 cara utk hilangkan sakit gigi tak?

1 Balas

Sy pernah kena dr 1st trimester.. Setiap hari menangis2.. Mcm2 cara dh cuba.. End up tgh2 trimester kedua dh x boleh tanggung sakit terus tampal n cabut.. So far x rasa sakit langsung masa proses tu.. Mula2 tampal.. Dah ok x lama tu gg lain sakit sampai kena cabut dh ok jugak pastu gg lain pulak sampai laa gg yg keempat.. Sy dua batang gg cabut n 2 batang gg tampal.. Bila semua dh settle smpai nk dekat due ni xde rasa sakit langsung..