Selamat Hari Gincu Sedunia!

Hi semuaaa🥰 Harini merupakan hari 'Lipstick' sedunia tau! Min tau mesti ramai dalam komuniti ni ada cara dan kesukaan tersendiri bab-bab lipstick ni kan💄😏 Jom kongsikan cara kegunaan lipstick pilihan anda semua 👇😘 Kalau min suka sangat pakai warna nude sekarang ni, senang nak padankan dengan baju😆

Selamat Hari Gincu Sedunia!
285 Balas

Sekarang obsess dgn lipgloss. Mungkin faktor usia. Bila pakai lipmatte rasa mcm org tua. Lipgloss nmpk fresh

Lipmatte... Sape2 yang nak dapatkan lipmatte ufora bleh whatsapp yee.. 0199566205🥰🥰🥰

Liptint! (Tak ada dalam senarai) tak melekat dekat pelitup muka bila diguna 😆

Ombre,nude suka sgt...mai pregnant masya allah xsuka pakai...selekeh je

4y ago

Haha samalah dengan min pregnant kosong je muka😜

Semi matte dan lipmatte #TAPactiveusers #TAPSupermoms

ombre..tp skung x pakai pape... x suke 🤣

Tak pakai, sbb suami ckp asli lebih cantik 🤭

3y ago

Untung lerrr sama la Tpi pmpuan kena pkai jugak basic2 gitueee haha

Semi matte #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Semi matte, lipmatte dan warna terang

Semi-Matte, Ombre & Lipmatte. 💋