Jantina Baby!

Hi semuaaaa! Saya ni bercadang untuk tidak check jantina baby tapi dalam masa sama nak juga tahu jantina baby untuk beli barang yg warnanya sesuai dengan baby. Tapi itu la, sekejap rasa nak surprise je sampai baby lahir, sekejap rasa nak check. Ada sesiapa yang sebelum ni pregnant memang tak pernah check langsung tak jantina baby even ada buat detail scan or 5d scan sekalipun? If ada boleh share takkk macam mana menahan diri daripada tidak check jantina baby 🤣 Terima kasih mummies! ❤️

3 Balas

saya anak first tau boy yg kedua ini tak tau lagi boy @girl sebulan lagi nak checkup scan dan minum air gula kali kedua baju baby pun tak beli banyak baju newborn yg abang dia ada boleh la guna