Bleeding 5 weeks ++

Hi semua, ttc 6 years, lmp 5weeks ++. Smlm ada Spoting darah secalit, pg td bleeding byk kt panty liner, warna dark coklat, 2 x tukar panty liner.. xde skit perut.. dah gi klinik scan xnmpk kntung lg, doc bg ubat duphaston n dtg lg 3 weeks.. ada yg pengalamn sama mcm ni..

2 Balas

Kalau masih bleeding banyak, pergi hospital terus sis..nanti dorang akan scan dari bawah kalau scan dr perut tak nampak..sy haritu mula spotting lepastu bleeding sikit lama2 bnyk mcm period..tak sakit perut..doctor suruh dtg scan 2 minggu lagi..sblm 2 minggu tu bleeding makin bnyk and sakit perut..Pg hospital balik,sy gugur..

1y ago

Allahu.. Semoga dipermudahkan urusan awak.. jaga diri ya ❤️