Bunuh haiwan perosak

Hi semua, takpe ke tak sengaja bunuh cicak? Sbb saya jenis nampak cicak mmg automatik tangan ni ambil penyapu pukul sampai mati. Sbb geli sgt. Rasa dia jalan kat badan. Taktahu lah kenapa. Kalau dibiarkan mmg saya akan duduk terkejut2 sbb teringat cicak tu dalam rumah . Kdg nmpk byg mcm terkejut lah sbb teringatkan cicak tu. Haihh, sbb tgh pregnant, jadi nak tahu sgt lah, tq mumiesss ❤️ ada pape ke ? Kenan ke? Logik ke ye ? Na’uzubillahiminzalik

1 Balas

Nak kata kenan tu tak lah kot..tapi klu time ngandung ni klu boleh elakkan bunuh haiwan..nti jadi terbawak2 fikir..