Kata orang dulu2

Hai mummys pernah dengar tak orang tua2 cakap kalau tersandung jari kaki anak akan sumbing, bunuh cicak ke ape2 ulat nnti kenan kt anak .. ni sume relevan ke mitos eak .. tkut plk dgr gitu

3 Balas

Kalau percaya khurafat eeee lagi Tuhan marah. Tuhan tu yg cipta manusia & kehendak Dia nk cipta sempurna or tak. patut takutkan Dia dari percaya benda2 ni

mitos je wak.. cume Islam cume xbg kite menganaiya.klau binatang y blh memudaratkan..berbisa blh d bunuh

Tak pernah dengar. Tahyul dan khurafat kalau percaya untuk yang beragama islam