nak tanya ni mummy2?

Nak tanya..xpe kew kalau kita prgnant tapi kita bunuh (guna resek or ubat serangga yg jual dekat pasar malam tu)) serangga,lipas tikut,cicak dan sebagainye..sebab seteggah org cakap xbaik untuk anak dlm perut..hm comfius la jgk....tlg sy sebab kat rumah saya ni banyak sgt cicak n tahik cicak penuh saya dgn sakit hati saya ambil penyembur saya sembur serangga2 tu semua hihihih

2 Balas

Dulu masa mak sy bru lps bersalin, bawak adik sy balik rmh, ular dah tggu depan rumah,betul² dkt pintu rmh.. Ayah sy tngkp je ular tu tak bunuh, sbb atok sy tak bg.. Mungkin dia smbut adik sy balik.. Dri kecik smpai skrng lidah adik sy terbelah mcm ular..

Haritu ada anak lipan dkt bilik air, sy ketuk lipan tu.. Lps tu bru terfikir tak elok bunuh binatang yg berbisa.. Nsib tak mati.. Lps tu sy siram je pakai air dia klua dkt saluran air kluaa..