Cicak

Tadi saya ada bunuh cicak kat rumah saya. Saya jenis penakut dgn cicak dgn lipas, lepas bunuh saya buang.. Timbul perasaan takut lepastu ? #pregnant27weeks

2 Balas

Takut knp? Sy paling tak suka cicak dgn lipas dkt rumah.. Kalau cicak sy geli nak bunuh, selalu bising2 dkt husband je.. Takpun sy sembur serai wangi

4y ago

Entahlah. Maybe first time bunuh cicak kalau lipas tu okay lagi. Cuma risau.

Jgn pkir bkn2 sis.. Doa jek Allah lindungi sis n bby n dipermudahkan smue nye.. ☺️