Perut Cramp

Hi semua. Sy skrg tgh pregnant 26w. Sy dah dua kali perut cramp bahagian sisi waktu tidur malam. Sy tidur mengiring, alas perut dgn bantal & peluk dgn kaki lagi bantal tu. Itu tidur plg selesa, skrg.. Tp tgh tidur, kadang kadang terjaga untuk pusing / untuk baring, perut jadi cramp, saya kena lega kan perut (usap & cuba² pusing) amik masa lama, baru boleh pusing.. 1st, kena side kiri last week kot. Smlm kena side kanan. Ada sesiapa pernah alami & refer doktor pasal ni? Sy belum refer sesiapa lagi, sb saya baca baca juga untuk reference, kebanyakkan cramp pada awl pregnancy.. Sy check baby jgk, dia gerak je lps tu.. So, mummy ada info/pengalaman/nasihat x utk saya? Thanks semua❤️

1 Balas

Baby banyak gerak tuu. Tak pun braxton hicks. Banyakkan minum air.

4y ago

🤗🤗🤗