brownish keputihan or bleeding

Hi semua, sy preggy mom 6w..nk tanya siapa kat sini ada keluar macam keputihan yang brownish .. Macam awal nak period tu? Tu ke spotting? saya kadang confuse sama ada itu keputihan sy atau tu bleeding :( last time sy ada pergi jumpa dr and dia bagi saya duphaston.. now sometimes kejap ada, kejap takde warna brown tu. ada yg experience mcm sy tak ya? 🫶🏻 thank youu

3 Balas

Saya semalam ada spotting brownish mcm sis & cramp area rahim. malam td ke klinik utk check. Buat tvs nampak kantung ada tp baby baru 6w+ so tak nampak heartbeat lagi. Dr bg ubat duphaston (kuat rahim) & advice suruh kurangkan buat kerja & rehat saja. Sehari sebelum saya mengemas rumah beria sangat, might effect dr situ la. Today masih lagi ada spotting brownish tu

5mo ago

Hi ms farisha. you brownish banyak tk ya? kira 1 whole panty liner ke?

Sejak jumpa doktor, berapa lama brownish spotting tu keluar? Banyak bergerak / aktif / angkat berat, makan manisan banyak ke?

5mo ago

Puan Aqilah, half pad? Banyak tu. Macam bukan spotting.