Spotting bleeding & brownish

Now 5w4d.. ada spotting darah & lepas tu brownish.. apa perlu buat ye.? Ada tak yg pernah macam ni..? Then ok tak.? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Saya prnah jadi awak, kdg darah penempelan tu kalau sikit2, saya jadi so saya biarkan and tak bedrest, saya kuat jalan masa tu, and makan tak pantang, sbb keja nak mkan tembikai jee,siap pergi naik boat yang kayuh tu, balik saya bleeding bnyak mcm darah luka tapi tak ketul, terus ke KK, doc ckp mgkim ancaman gugur, Nasib tak ada apa, doc scan nmpak kantung dah masa tu. Syukur sangat. Kalau awak nk kepastian boleh ke KK, kadang doc boleh bagi ubat kuatkan rahim. Awak bnyakkan bedrest je,

2y ago

Saya dah week 10, sbtu ni baru nak repeat scan utk nmpak heartbeat ke ap. risau pulak saya heehe

Silakan jumpa doktor untuk pengesahan samada akibat proses penempelan atau ancaman keguguran.