Sakit perut

Hi semua. Sy preg dah 17w+, harini rasa sakit perut sangat smpai pinggang , rasanya angin atau ke arah gastrik tapi mmg sakit. Skrg tengah tahan, patut ke pergi klinik atau mmg normal so tahan je?

6 Balas

Time pregnant apa2 yg tak ok, yg merisaukan, yg sakit2 pg je klinik / hospital Senang utk tgok klu ada apa2 Klu takde apa2, Alhamdulillah.

pergi klinik lg better. sbb risau pape kt baby. ikutkan x normal klau terlalu sakit sgt. sikit2 normal lg pastu dia akan hilang dah

Sakit cramp berterusan or sakit perut berterusan terus pergi clinic cepat2. Bahaya utk kandungan. Take care

samalah saya...saya baru 12week..sy mmg ada gastrik...mkn kna jaga

better prgi klinik atau hosp...

kalau tak tahan pergilah klinik