Sakit perut mcm period

Hi mommy, saya dah 39 minggu, sy nak tanya, perut saya sakit, tapi mcm saya sakit period je, malam jadi kerap, tapi saya dapat bertahan, org kata kalau kita sakit perut n sakit belakang, itu mmg dah tanda bersalin, tapi belakang saya tak sakit, perut saya pun tak sakit sangat, 15 minit sekali dia datang, tapi saya dapat tahan, tu kena pergi hospital ke ya

1 Balas

sakit mcm senggugut ke puan? rasa mcm mengeras je kat ari2, mcm cramp tak? or rasa mcm mengulas2 perut?

1y ago

alhamdulillah at least puan tau baby okay. puan keep on pantau contraction and tanda2 lain je nt. sbb ada org takde tanda pape, sakit contraction je. semoga semuanya dipermudahkan ye. aamiin