Ubat Gastrik

Hi semua. Sy nk tanya, sy ade dpt ubat gastrik dari kk baru ni. Tapi sy risau pulak nak makan bila baca preservatives tu semua paraben2 😅 mmg camtu ke? Sebelum ni sy selalu amik gaviscon je. Tkde pulak nmpk yg paraben2 tu.

Ubat Gastrik
1 Balas

boleh je mkn. sye mmg mkn ni je 1 sudu. btw, kalau dri kk and dorg tau awk pregnant boleh je mkn. sbb dorg bagi ikut kesesuaian. kalau x tau awak pregnant tu yg kena pg jpe doktor balik.

2y ago

ok thank you awak 😊