Vaksin booster

Hi semua. Sy nk minta pendapat semua mngenai vaksin booster ni. Sy hamil ank ptama 7 tahun penantian. Sy tkot nk amik booster sbb tkot jejas bby. Ape pendapat semua? Usia kndungan sy skrg 15week.

2 Balas

Rasanya consult doktor la kot klu bab vaksin, skrg ni rasanya booster ni perlu utk semua org. Tkde booster nnt tk jd fully vaccinated dh. Bg sy booster shot biasa je tk sakit apa pun selain lenguh lengan lepas suntik. Terpulang pada ketahanan diri masing-masing

2y ago

Kalau dah lengkap dua dos smpai nak bersalin boleh kan sis? Tanpa vaksin booster