Period lepas gugur

Hi semua, sy nak tanya..bulan 7 haritu sy baru je lepas gugur, darah nifas dalam 7 hari 7/8 haritu saya dah kering darah nifas. Tapi, sampai sekarang sy tak period lagi. Boleh tahu, agak2 bila ya kita start period semula ? Saya ada check upt tapi negative je. Risau sebab dah 8 hari ni, sy lewat kalau ikut app . Ada cara tak nak bagi turun darah haid ?

2 Balas

Rasanya memang camtu kot untuk setengah orang, lepas gugur hormon tingtong, saya gugur hujung bulan 8, bulan 9 belum period, bulan 10 baru period, masih on time dengan tarikh sebelum ni.

Kdg masalah hormon. Sy ggur sebulan lebih baru period balik.