Period tak datang-datang 😣

Hai semua, nak tanya. Saya last period 15/6/2021 after gugur bulan puasa haritu. Dan sepatutnya saya period bulan ni 13/7/2021. Tapi dah lewat 8 hari tak datang period. Tapi bila buat UPT, negative. Siapa ada pengalaman macam ni ? Boleh tolong saya 😢#bantusharing #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

sama macam saya da 21 minggu tidak datang haid lagi tapi saya tes tiada hasil nya 😟

3y ago

aku pun tak tahu

sy lepas 3 bulan keguguran baru period..hormon tidak stabil selepas keguguran.

cuba guna upt.. kalau negative di kira perubahan hormon tu sis

Mungkin masalah hormon