teh bunga chrysanthemum

Hi semua, sy nak tahu selamat tak kalau sy minum teh bunga chrysanthemum yng kering cam dlm gmbr? Sy tak letak gula, dan hanya minum tuk kurangkan mual..

teh bunga chrysanthemum
5 Balas

boleh puan selamat je. tapis betul2 ye. boleh beli teko yg siap penapis bahagian dlm atau beli yg dlm uncang lagi senang. mcm yg sy buat pagi minum 1 uncang, mlm minum teh lain pulak. jadi better puan confirmkan balik dgn doktor brp byk boleh minum dlm sehari sbb sy x pasti. maaf ye

maaf puan sy tidak psti ttg ini..tp sy try up status puan ni ea..hrp ada sudi share info ttg ini.. #tapxbisou

ingat nak btnya..tp bnyak yg sama dengan sy..alhamdulillah

xpasti,tp dlm nutrisi makanan asian parents ni tulis mcm ni

2y ago

kalau tengok balik contoh lain kepah tak boleh tapi kerang boleh. confused di sini. kesian first-time mummy yg teringin padahal boleh je nak makan kalau cukup masak.

boleh