Air teh bunga kotak

Kandungan dah masuk 9w, saya tak boleh telan air putih/mineral rasa mual... boleh minum air teh bunga kotak sahaja, tapi risau kandungan gula.. ada pendapat lain tak ?

5 Balas

blh je minum teh bunga saya masa 1trimester teruk alahan smpai xblh telan air suam so minum je air apa yg awk blh telan ikut tekak awk sbb dh xda pilihan . minum air buah2 ok

Saya masa trimester pertama pun asyik cari air manis. Saya kena GDM masa minggu 17. Boleh cuba air sejuk perah limau/ tambah hirisan strawberi.

sya dulu suka air menaral je tak dapat masuk air lain yg rabina itu je sya dapat minum kalau lain tak dapat

Cuba perah lemon/limau dlm air masak. Air kotak risau gula shj.

sya 17 week tak blh terima air masak tak thu knp