size perut mummy?

Hi semua. Sy 1st pregnant. Sekarang dah 17week. Selalunya week ke berapa perut dah membesar? Perut sy ada jugak membesar. Tp tak keras. Hanya rasa keras bawah pusat tu je. Normal ke? ?

2 Balas

Normal sbb bby kecik lg. Bby mmg ade kat kwasan bwah pusat. Hehe.. Kalau size perut pulak ikut size bdan org jugak. Ade yg badan kecik, perut x nmpak smpai 7 bulan. Ade pulak yg 3 bulan dah nampak. Hehe.. Sy sndiri 5 bulan baru nampak. Hihi..

5y ago

Hehe.. Nanti bila dah besar, mengah bawak. Kekeke.. Dah hujung2 tu mmg x sbar nk tgu die kluar sbb x larat nk bwak perut lg. Haha..

Same la sis..