minta pendapat.

Hello semua. Sini saya mau minta pendapat lah.. Ni kali ke3 saya preggy, baru 8 minggu. Tp perut sama pinggang sya sakit. Itu normal kah? Kadang2 pangkal paha saya juga sakit. Sebelum ni pernah juga preggy. Tp dua2 miscarriage. Ada juga mumy saya suruh p scan. Tp saya takut. Saya takut bila jadi macam kes2 lepas bila tw baby ada masalah. saya x bsedia berdepan tu semua..

1 Balas

Better ikut cadangan momy sis. Pegi hospital, check. Sbb klu kandungan ada masalah, doktor boleh bg suggestion, boleh bg ubat kuat rahim. klu sdh 2 kali miscarriage, kandungan berisiko tu sis. Jgn bertangguh sis, kesian baby.